Hoogte punten 2025

Hoofd koel, warm hart
Soms loopt een week net iets anders dan anders. En dit is zo'n week. Vanmiddag 1 juli hebben we de voorzitters van Euro Toques Europa onverwachts op bezoek voor de lunch! Het bleek dat een ander restaurant had afgezegd vanwege de hitte. Wij vinden het een eer dat ze lekker koel en ontspannen nu bij ons op het terras zitten!

30 juni jaarvergadering Euro Toques
Maandag 30 juni waren Evelijne en Pascale op de jaarvergadering van Euro Toques Europa in kasteel Maurik. Netwerken, hapje, drankje en daarna op de foto met z'n allen.

5 april terras open
Nieuwe terrasstoelen en tafeltjes. Precies op tijd om te kunnen genieten van de eerste voorjaars zon.

Kom lekker proeven!
De lekkerste kwaliteit kazen van Frederic Van Tricht en de mooiste wijnen op glas van Vinites en tongstrelende lekkernijen. Zondag 23 maart genoot een select gezelschap van de proeverij. Kon je er niet bij zijn? Van woensdag tot zondag kan je genieten van al het lekkers.
Hoogte punten 2023/2024

1 jarig jubileum
Van harte gefeliciteerd Pascale met het 1 jarige jubileum op 1 december 2024. Pascale kreeg voor deze gelegenheid één van de 1e Euro-Toques Nederland koksbuizen uit handen van oom Paul Fagel: erelid en één van de oprichters van Euro-Toques Nederland.

Pascale aimee van Euro Toques
Op 10 juni is Pascale toegelaten tot de Amices Euro-Toques Nederland en dat is een hele eer. Je wordt voorgedragen door je vakgenoten omdat je de hoge standaard van Euro Toques onderschrijft en uitvoert. Pascale hartelijk gefeliciteerd we zijn ongelofelijk trots op je!

Hapje kaas, slokje wijn...
Afgelopen zondag 26 mei hadden we de eerste kaas en wijnproeverij. Uiteraard onder de enthousiaste leiding van Pascale Fagel en speciale horeca vrienden Frederic Van Tricht voor de bijzondere kazen en Joost van Rijnen voor de mooie wijnen.

Vispaté met Pascale
Zeg je paté? Dan zeg je Pascale Fagel. Zij maakt al 20 jaar haar eigen patés en serveert ze in haar eigen wijnbar, 'Aan Tafel BIJ Fagel'. In de video laat ze zien hoe je zelf een mabré de poisson maakt. Oftewel, een ge-marmerde vispaté. Zie de video als je op de foto klikt.

Pascale in Binnenste Buiten
Alain Caron bezocht patémaakster Pascale in Den Bosch. Pascale leerde als kind paté maken van haar vader, een bekende Fageltelg.
Volgens haar moet je er vooral veel liefde in stoppen.
Ons 1e jaar 2023/2024 in een notendop

















































