Ik ben Pascale Fagel

Een horecavrouw in hart en nieren. Kaas wijn en paté zijn mijn passies, ik maak met mijn team eigen patés en andere traditionele Fagel recepten. 

We kunnen niet wachten om jou onze unieke tongstrelende hapjes en gerechten met de lekkerste bieren en wijnen te laten proeven.

Recept voor succes

Als telg van de horecafamilie Fagel heeft mijn wieg letterlijk in het restaurant gestaan. Dat was 60 jaar geleden bij Chez François, de eerste bistro in Nederland, en in de jaren 70 in de Moustache. Kinderen van een Fagel werken vanzelfsprekend mee in het restaurant. De passie voor de perfecte gastvrijheid, uitmuntend koken en creativiteit leverde de Fagels, in het verleden, de eerste Michelinster op in Nederland. Daar zijn we nog steeds trots op.

Le Couple

Trots ben ik ook op bistro Le Couple die ik 14 jaar lang (2002 tot 2016) samen met mijn man Alwin heb gerund in het hartje Den Bosch. Samen koken, bedienen en serveren. Het was een heerlijke periode. In 2016 hebben we de bistro gesloten en nog twee jaar samen kunnen genieten van het leven. In 2018 overleed Alwin.

Pas en Alwin 3
Kok en gastvrouw

Verdriet in combinatie met hard werken volgde. Uiteraard in de horeca in Den Bosch. Je hebt me waarschijnlijk de afgelopen jaren ontmoet in de bediening of keuken bij Visch, Hotel CentralSociëteit De Zwarte ArendGusto en de laatste jaren bij Golfclub De Dommel

Aan Tafel BIJ Fagel

Ik liep al jaren met het idee om een bar te openen.  Ik heb het perfecte pand gevonden in de Kolperstraat in het centrum van Den Bosch. Daar serveer ik met mijn team de heerlijkste kazen, zelfgemaakte patés en andere lekkernijen in combinatie met een goed glas wijn bij Aan Tafel BIJ Fagel.